سئوال جواب درباره قوانین ایران

سئوال جواب درباره قوانین ایران

۱۳۹۰ مهر ۱۵, جمعه

حداد عادل: پیروزی احمدی نژاد برای خارج کردن قوه مجریه از دست اصلاح طلبان بود


حداد عادل: پیروزی احمدی نژاد برای خارج کردن قوه مجریه از دست اصلاح طلبان 
بود
جـــرس: مشاور عالی رهبر جمهوری اسلامی و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، بدون توجه به عدم تحقق شرایط انتخابات منصفانه، آزاد و رقابتی، مدعی شد "انتخابات مجلس نهم تک‌قطبی نخواهد بود" و اطمینان خاطر داد "اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت می‌کنند و چهره‌هایی را معرفی خواهند کرد که شورای نگهبان هم آنها را رد نکند." بنابراین یک "انتخابات جدی"‌ در اسفند ماه خواهیم داشت.

 غلامعلی حداد عادل طی گفت وگویی تفصیلی با هفته نامه «شما»، ارگان حزب محافظه کار موتلفۀ اسلامی، با بیان اینکه "نباید خطر کنیم و اجازه خطر کردن نیز نداریم"، پیرامون لزوم وحدت حاکمیت اظهار عقیده کرد: "نباید برای یک تسویه حساب درونی، به اصل حرکت اصول‌گرایی لطمه بزنیم. این بازی‌ای است که اگر ببازیم، فقط یک جریان آن را نباخته، بلکه همه بازنده‌ایم. اصلاً نباید بر اساس این خوش‌بینی‌ها صحنه رقابت را به‌جای رقابت بین اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان، به رقابت درونی خودِ اصول‌گرایان تبدیل کنیم."

وی همچنین گفت: "د باره وحدت اصول‌گرایان تاكنون قدم‌های مثبتی برداشته شده است و به نتایجی هم دست یافته‌ایم، ولی این راه هنوز به صورت كامل طی نشده، یعنی ما باید به تلاشمان برای كامل كردن این وحدت ادامه بدهیم و باید توجه داشته باشیم كه مبادا آن شكستی كه در اثر تفرقه به رقیب ما (اصلاح طلبان) وارد شد، در انتخابات آینده به خود ما وارد شود."

رئیس مجلس هفتم، درخصوص افراطیون جبهه پایداری و انتقاداتی که دو جریان اصولگرایان متوجه یکدیگر می سازند گفت: "بنده معتقدم ما باید به مذاكراتمان‌ با دوستانمان در جبهه پایداری ادامه داده و دیدگاه‌هایمان را توضیح بدهیم، صحبت‌های آنها را بشنویم و تلاش كنیم تا همه زیر یك چتر واحد جمع شویم و مثل گذشته از اعتمادی كه مردم به بدنه اصول‌گرایان دارند، حُسن استفاده را بكنیم تا بتوانیم پیروزی‌های به دست آمده در سال‌‌های گذشته را حفظ و تكرار كنیم."

دوست دارند بین ما جنگ لفظی شود
حداد عادل بدون اشاره به سهم خواهی و حملات انشعابیون جبهه پایداری به اصولگرایان محافظه کار، مدعی شد: "هر خبری که نشانه اختلاف بین اصول‌گرایان باشد، در رسانه‌های رقبای انتخاباتی ما برجسته می‌شود و هر خبری که حکایت از وحدت ما داشته باشد، یا منعکس نمی‌شود، یا به حاشیه می‌رود و بسیاری از علائم و نشانه‌های دیگر. پس کاملاً محسوس است که رقیب ما به‌شدت علاقمند است که میان ما جنگ لفظی ایجاد شود. باید مراقب باشیم که این اتفاق نیفتد. البته من معتقدم که مشکل ما در انتخابات آینده، یعنی رقیب ما فقط اصلاح‌طلب‌ها نیستند، بلکه جریان انحرافی هم هست که ممکن است با سوابقی که از اینها دیده‌ایم و امکاناتی که دارند، سهمی را که اصول‌گرایان می‌توانند در مجلس آینده داشته باشند، به خودشان اختصاص بدهند."

انتخابات سه قطبی 
وی اظهار عقیده کرد "به نظر می رسد انتخابات سه قطبی باشد... البته جریان انحرافی حرفی نمی‌زند، ولی نمی‌توانیم این سکوت را نشانه سکون بدانیم. ممکن است سکوتی باشد همراه با حرکت، نه سکوتی نشانه سکون، چون قرائن و نشانه‌هایی این طرف و آن طرف هست که طراحی‌هایی برای به دست گرفتن دو سوم مجلس نهم در جریان بوده است. به هر حال وقتی ما از دو سو با یک رقابت احتمالی جدی مواجه هستیم، بهتر این است که اختلاف‌های خودمان را موقتاً مسکوت بگذاریم ... جبهه پایداری هم می‌داند که اگر به این ساز و کار وحدت بپیوندد، هم در هیئت اجرایی سهمی برابر با اضلاع خواهد داشت و هم در هیئت داوری می‌تواند عضو جدیدی را اضافه کند؛ به همین جهت است که امیدواریم جبهه پایداری هم به این مجموعه ملحق شود."

مشاور عالی رهبر جمهوری اسلامی افزود: "همه ما معتقدیم که نباید جنگ لفظی بین ما آغاز شود و باید خویشتن‌دار باشیم. به فرض اینکه جبهه پایداری هم ملحق نشود، نباید عرصه، عرصه رقابت ما با جبهه پایداری شود. همیشه هم باید اعلام کنیم که ما آماده استقبال از پیوستن آنها به مجموعه هستیم؛ در عین حال که نباید معطل بمانیم و زمان را از دست بدهیم. در حال حاضر هم این‌ طور است که کارها آغاز شده و پیش می‌رود و در هم به روی جبهه پایداری باز است.
از این طرف که دوستان ما فعلاً مشغول فعالیت هستند و راه باز است. اگر گاهی هم سخنانی در بارة هر کدام از ما شنیده می‌شود که بوی بی‌مهری از آن به مشام می‌رسد، باید نشنیده بگیریم، صبر کنیم و واکنش نشان ندهیم. نباید اجازه بدهیم آنچه را که رقبای ما دوست دارند، بین ما اتفاق بیفتد."

به احترام مهدوی کنی سکوت کردم
وی در خصوص حضور نمایندگان برخی اصولگرایان در شورای مرکزی جبهه متحد اصول‌گرایان گفت: "بنده با حضور نمایندگان افرادی كه دارای یك تشكل رسمی سیاسی اعلام‌شده نیستند، در جبهه متحد اصول‌گرایان موافق نبودم، هنوز هم موافق نیستم ولی من مصلحت‌اندیشی مهدوی‌كنی را بر نظر خودم ترجیح دادم. وقتی نظرم را به وی گفتم و بعد دیدم نظرش این است كه لاریجانی و باهنر نماینده داشته باشند، من به احترام ایشان تمكین كردم احتمال هم می‌دهم که مهدوی‌ کنی یک مصلحت‌اندیشی‌هایی کرده و به این جمع‌بندی رسیده‌ است."

موارد اختلاف
رئیس مجلس هفتم، در خصوص افراد مورد اختلاف میان اصولگرایان گفت: "جبهه پایداری به نماینده داشتن لاریجانی و قالیباف انتقاد دارند، انتقاد دیگری را نسبت به لاریجانی، قالیباف و باهنر دارند و آن این است که این سه نفر را افرادی می‌دانند که در جریان فتنه آن‌ طور که باید وارد نشدند و موضع‌گیری درستی نداشتند... درست است بعضی‌ها دیرتر آمدند یا دوپهلو صحبت کردند و بعضی‌ها هم سکوت کردند، ما همان موقع به این روش و رفتار آنها انتقاد داشتیم، الان هم انتقاد داریم. ولی سئوال این است که حالا باید با اصرار بر سر این انتقادات کاری کرد که دو باره جریان فتنه پیروز شود یا نه؟ حرف این است. اگر خیلی نگران جریان فتنه هستیم، باید بدانیم که با ادامه کشمکش در بین اصول‌گرایان ممکن است همان جریان فتنه‌ای که ما این حرف‌ها را در باره آن می‌زنیم، پیروز شود. ما باید در اینجا با یک واقع‌بینی متوجه شویم که داریم چه کار می‌کنیم. مسئله مهم این است. حالا ما این اشخاصی را که در جبهه متحد اصول‌گرایان هستند، متعلق به جریان فتنه که نمی‌دانیم. هیچ‌ کدام از اینها متعلق به جریان فتنه نیستند، بلکه عمومشان مخالف بوده و هستند و در این شکی نیست."

پیروزی احمدی نژاد برای عدم پیروزی اصلاح طلبان بود
وی  بدون اشاره به تقلب گسترده انتخاباتی اظهار عقیده کرد: "درست است كه احمدی‌نژاد در پی پیروزی‌های اصول‌گرایان در شورای شهر و مجلس هفتم به پیروزی رسید، ولی وی همیشه از حیث بعضی از كارها مورد تأیید اصول‌گرایان و بعضی جاها هم مورد انتقاد آنها بود. مردم از این جهت به احمدی‌نژاد رأی دادند كه نمی‌خواستند حاكمیت اصلاح‌طلبان بر قوه مجریه ادامه پیدا كند. احمدی‌نژاد هم با شعارهای خوبی وارد انتخابات شد، مردم هم با امیدواری به ایشان رأی دادند و در انتخابات بعدی هم اكثریت مردم به دلایل مختلف به وی رأی دادند."

هنوز نمی دانم بیایم یا نیام
حداد عادل در مورد احتمال حضور خود برای انتخابات مجلس نهم گفت: "هنوزبرای نامزدی انتخابات مجلس نهم تصمیمی نگرفته‌ام، ولی واقعیتش این است كه من از اول انقلاب و به‌خصوص از سال 76، سعی كردم آنچه به تشخیص خودم تكلیفم هست، عمل كنم. اگر احساس كنم ضرورتی ندارد كه در انتخابات شركت كنم، شركت نمی‌كنم."

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

تعداد نظرات زیاد شده و سوال ثبت نمیشه چنانچه شد جواب میدم / در هر قسمتی نظر یا سوال کنید جواب داده میشه