سئوال جواب درباره قوانین ایران

سئوال جواب درباره قوانین ایران

۱۳۹۱ تیر ۵, دوشنبه

دو نفر به علت نوشیدن مشروب به اعدام محکوم شدند

یک مقام بلندپایه قضایی در ایران از محکومیت دو نفر به اعدام، به جرم "شرب خمر" یا نوشیدن مشروبات الکلی خبر داد.
حسن شریعتی، رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی در یک کنفرانس خبری ضمن اعلام این خبر گفت:
"در جرایم مربوط به مشروبات الکلی به هیچ وجه در تعقیب، محاکمه و مجازات ارفاق نمی کنیم و
حتما مرتکبین این جرایم را به اشد مجازات محکوم می کنیم".
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، آقای شریعتی در مثالی برای این شیوه برخورد دستگاه قضایی
 با جرایم مربوط به مشروبات الکلی، به صدور حکم اعدام برای دو نفر اشاره کرد که برای سومین بار
 "مرتکب استفاده از مشروبات الکلی شده بودند" و در دو مرتبه گذشته "حد شرب خمر" درباره آنها اجرا شده بود.
بر اساس احکام اسلام و قانون مجازات اسلامی در ایران، نوشیدن مشروب الکلی برای مسلمانان جرم است
و اگر کسی مشروب بنوشد، در بارهای اول و دوم ۸۰ ضربه شلاق می خورد.
اما اگر کسی که دو بار به جرم نوشیدن الکل شلاق خورده است، برای بار سوم مشروب بنوشد، 
طبق قانون مجازات اسلامی به مرگ محکوم می شود.
رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی گفته است که احکام اعدام دو نفر به جرم
 "شرب خمر" در دیوان عالی کشور تایید شده و مسئولان هم اکنون در حال "فراهم کردن مقدمات اجرای حکم" هستند.
این مقام بلند پایه قضایی ایران درباره جزییات آنچه "مقدمات اجرای حکم" خواند، توضیحی نداد.
این نخستین بار نیست که دادگاههای ایران افرادی را به اتهام نوشیدن مشروبات الکلی به اعدام محکوم می کنند.
در موردی دیگر، حدود ۴ سال پیش، جوانی ۲۲ ساله پس از سه بار شلاق خوردن به جرم نوشیدن مشروب الکلی، به اعدام محکوم شد.

۱۳۹۱ تیر ۲, جمعه

اعدام و شلاق یک زندانی در ملاء عام در اهر

 

خبرگزاری هرانا - بامداد امروز یک زندانی که متهم به قتل فرزند و برادر خردسال همسر خود بود در شهرستان اهر (آذربایجان شرقی) در ملاء عام اعدام شد. پیش از اعدام ۱۰۰ ضربه شلاق در ملاء عام در مورد وی به اجرا در آمد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، بامداد امروز ۱ تیر ماه یک زندانی بنام «اکبر خیر الهی» حدودا چهل و پنج ساله در مقابل فرمانداری اهر اعدام شد. مامورین اجرای حکم، پیش از اعدام ۱۰۰ ضربه شلاق به وی زدند.
اکبر خیرالهی متهم بود که در تاریخ ۲۷ فروردین سال جاری فرزندِ برادر زن خردسال خود به نام «امیر رضا فریدونی» را بیرون از شهر اهر به قتل رسانده است.
خبرگزاری فارس گزارش داد، پیش از اعدام ۱۰۰ ضربه شلاق در ملاء عام در مورد این متهم به قتل به اجرا در آمده است.

کیوان رحیمیان به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شد

کیوان رحیمیان به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شد

خبرگزاری هرانا - کیوان رحیمیان شهروند بهایی و از اساتید دانشگاه مجازی بهاییان ایران به ۵ سال حبس تعزیری و ۹۷ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم اولیه دادگاه کیوان رحیمیان شهروند بهایی ساکن تهران و از اساتید دانشگاه مجازی بهاییان ایران، موسوم به موسسه علمی آزاد اعلام شد.
طبق حکم دادگاه مزبور که در ۲۳ خرداد ماه سال جاری تشکیل شده بود، کیوان رحیمیان به اتهام همکاری با دانشگاه مجازی بهاییان ایران به پنج سال حبس تعزیری و ۹۷ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده است.
کیوان رحیمیان ۲۰ روز فرصت دارد به حکم صادره اعتراض نماید.
گفتنی‌ست، برادر کیوان رحیمیان، کامران رحیمیان نیز در حال حاضر در حال سپری کردن محکومیت ۴ ساله در زندان رجایی شهر کرج می‌باشد.
همچنین پدر این دو زندانی بهایی رحیم رحیمیان می‌باشد که در اوایل دهه ۶۰ به اتهام اعتقاد به دین بهایی اعدام شده است.

یونس آقایان زندانی محکوم بە اعدام اهل حق و آذری در "انتظار عدالت" است


جمعه 22 ژوئن 2012


حقوق بشر ایران، دوشنبه ۳۰ خرداد ماه ۱۳۹۱: به دنبال انتشار خبر اعدام یونس آقایان در برخی از رسانه ها، پدر وی طی تماسی تلفنی با سازمان حقوق بشر ایران اعلام کرد: یونس آقایان را صبح روز پنج شنبه اول تیرماه ٩١ ، ساعت ٤ صبح با پابند و دستبند و تحت شرایط امنیتی بسیار شدید از زندان عمومی ارومیە بە مهاباد منتقل کردند. این زندانی تا ساعتی پیش (14 به وقت ایران) کە خانوادە با او صحبت کردەاند در زندان مرکزی مهاباد نگاهداری میشود.
بگفتەی ایوب آقایان، پدرِ یونس، پروندە وی برای تجدیدنظر بە دادگاه مهاباد فرستادە شدە است. اتهام یونس آقایان شرکت در درگیری مسلحانە است. پدر یونس آقایان همچنین ضمن تکذیب اتهامات وارده به پسرش و تاکید بر بی گناهی وی گفت که پرونده ی یونس در جریان است و وی قرار است که فردا در مهاباد دادگاهی شود. ایوب آقایان در این گفتگو درخواست اجرای عدالت برای فرزند خود کرد و گفت کە فرزند او ٨ سال بی گناە و با حکم اعدام در زندان بسر می برد.
عفو بین الملل در تاریخ ٢٧ آوریل ٢٠٠٩ طی بیانیه ای اعلام کرد، یونس آقایان که متعلق به اقلیت آذربایجانی در ایران و پیرو اهل حق است در حوالی نوامبر سال ۲۰۰۴ بدنبال دو درگیری بین اعضای گروه اهل حق و پلیس در سپتامبر همان سال دستگیر شد. این گروه از برداشتن نمادهای مذهبی از سر درگاوداریشان در روستای اوچ تپه واقع در استان آذربایجان غربی خودداری کرده بود. در جریان درگیری ها پنج عضو اهل حق و دست کم سه نفر از اعضای نیروهای امنیتی کشته شدند.
بیانیه عفو بین الملل در ادامه می افزاید، یونس آقایان و چهار نفر دیگر در شعبه دوم دادگاه انقلاب مهاباد مورد محاکمه قرار گرفتند. در ژانویه ۲۰۰۵یونس آقایان و مهدی قاسم زاده به اتهام "محاربه با خدا" به مرگ محکوم شدند.
در پایان بیانیه ی عفو بین الملل آمده است: محکومیت آنها توسط دیوان عالی کشوردر آوریل ۲۰۰۵ تایید و مهدی قاسم زاده در ۲۸ فوریه ۲۰۰۹ اعدام شد. سه نفر دیگر سهند علی محمدی، بخشعلی محمدی و عبادلله قاسم زاده نیز به مرگ محکوم شده بودند اما احکام آنها توسط دیوان عالی کشور در سپتامبر ۲۰۰۷ لغو شد وحکم آنان بە ۱۳ ساله حبس توام با تبعید در زندان یزد تقلیل یافت.
http://iranhr.net/spip.php?article2534

۱۳۹۱ خرداد ۳۱, چهارشنبه

چهار 'متجاوز به عنف' در ملاء عام در تهران اعدام شدند

دادستانی عمومی و انقلاب تهران اعلام کرده که حکم اعدام چهار نفر که در ارتباط با اتهام تجاوز به عنف به زنان مجرم شناخته شده بودند روز چهارشنبه، ٣١ خرداد (٢٠ ژوئن)، در بزرگراه شهید محلاتی تهران در ملاء عام اجرا شد.
براساس این گزارش، "یکی از محکومان یک دختر دانشجو را مورد تعرض قرار داده بود، دو نفر دیگر زن جوانی را ربوده و مورد هتک حرمت قرار داده بودند و یک نفر دیگر نیز با مراجعه به خانه ها و معرفی خود به عنوان مامور ادارات مختلف، وارد خانه شده و زنان خانه دار را مورد تعرض قرار داده بود."
وبسایت دادستانی تهران با ذکر نام این چهار نفر، نوشته است که این افراد با حضور وکیل تسخیری در محاکم قضایی محاکمه و احکام اعدام آنان به تایید دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی کشور رسیده بود.

۱۳۹۱ خرداد ۳۰, سه‌شنبه

چهار زندانی عرب خوزستانی در ایران 'اعدام شدند'



اعدام زندانیان عرب خوزستان
برادران حیدریان
اجساد چهار زندانی عرب خوزستانی که گفته می‌شود بدون حضور وکیل و بستگانشان در اهواز اعدام شدند، هنوز به خانواده آنها تحویل داده نشده است.
کریم دحیمی، فعال حقوق بشر ساکن لندن در این مورد به بی‌بی‌سی فارسی گفت: "خبر اعدام عباس حیدریان، طاها حیدریان، عبدالرحمان حیدریان (سه برادر) و علی نعامی (شریفی) را دوشنبه ۲۹ خردادماه به خانواده آنها اطلاع دادند، اما پیگیری خانواده‌ها برای دریافت مجوز دفن و تحویل اجساد به آنها تا کنون بی نتیجه مانده است."

به گفته آقای دحیمی، جلیل حیدریان، برادر بزرگ خانواده حیدریان هم از چند روز پیش بازداشت شده است و وضعیت او هنوز مشخص نیست.
مسئولان ایرانی هنوز در مورد این گزارش ها اظهارنظر نکرده اند.
آقای دحیمی گفت که زنان و بچه‌های این خانواده اکنون تنها مانده‌اند و به شدت نگران وضعیت جلیل حیدریان هستند.
براساس اعلام مسئولان قوه قضائیه ایران، در پی تظاهرات در شهرک ملاشیه اهواز در سال گذشته، بین اهالی این شهرک و مأموران انتظامی درگیری روی داد که در جریان آن یک مامور پلیس کشته و یک نفر نیز مجروح شد.
در پی این حادثه شش نفر بازداشت شدند.
از میان این بازداشت شدگان، دو نفر به تحمل ۱۵ سال و ۳ سال حبس و تبعید محکوم شدند و چهار نفر دیگر نیز محکوم به اعدام شدند.
آقای دحیمی، با انتقاد از روند بازداشت و محاکمه این افراد گفت: "این افراد چهار ماه را در زندان بدون وکیل و در شرایط سخت گذراندند. ضمن آنکه مترجم در اختیار آنها که به زبان عربی صحبت می کردند، قرار نگرفت. این در حالی است که زبان مادری بسیاری از این متهمان فارسی نیست و برای صحبت کردن در دادگاه و در مورد مسائل حقوقی نیازمند کمک هستند."
براساس گزارش‌های رسیده به این فعال حقوق بشر، وضعیت شهرک ملاشیه که محل زندگی اعدام شدگان بوده است، به شدت امنیتی است و به گفته آقای دحیمی "احتمال شروع اعتراض‌ها و درگیری" در این شهرک وجود دارد.
چندی پیش سازمان دیده بان حقوق بشر، عفو بین الملل و پارلمان اروپا با انتشار بیانیه هایی از دولت ایران خواسته بودندکه احکام اعدام این زندانیان را متوقف کند.

۱۳۹۱ خرداد ۲۵, پنجشنبه

عبدالفتاح سلطانی به ۱۳ سال حبس تعزیری در تبعید محکوم شد


خبرگزاری هرانا – عبدالفتاح سلطانی وکیل پایه یک دادگستری و فعال سر‌شناس حقوق بشری از سوی شعبه ۵۴ دادگاه انقلاب استان تهران به ۱۳ سال حبس تعزیری محکوم شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، بر اساس حکم شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان نهران وی می‌بایست محکومیت خود در تبعید و در زندان برازجان تحمل کند.
این حکم در حالی برای نامبرده صادر شده است که وی به دلیل شرایط نامناسب تغذیه در زندان به بیماری کم‌خونی دچار شده است.
این فعال سر‌شناس حقوق بشری و وکیل دادگستری پیش‌تر از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی به ۱۸ سال حبس تعزیری و ۲۰ سال مجرومیت از وکالت محکوم شده بود.
اتهامات این وکیل برجسته ایرانی «تبلیغ علیه نظام، تشکیل گروه غیرقانونی، اجتماع و تبانی علیه نظام» اعلام شده بود.

دو سال حبس تعزیری برای امید رضایی، فعال دانشجویی

به گزارش کلمه، شعبه اول دادگاه انقلاب رشت به ریاست قاضی مصطفوی نیا این فعال دانشجویی دانشگاه گیلان را به شش ماه حبس تعزیزی به علت تبلیغ بر علیه نظام و یک سال و نیم حبس بابت توهین به رهبری محکوم کرده است. همچنین کیفرخواست دیگری به اتهام توهین به مقدسات نیز برای او صادر شده که به دادگاه جزایی رشت فرستاده شده است.
این حکم بدوی و قابل تجدیدنظر خواهی در دادگاه تجدید نظر استان گیلان است.
امید رضایی سال گذشته به مدت بیست روز در بازداشتگاه امنیتی اداره کل اطلاعات گیلان بازداشت بود.
شایان ذکر است چند هفته پیش نماینده رهبری در بنیاد شهید ادعا کرده بود که آقای خامنه ای تاکید کرده است که هیچکس به اتهام توهین به او محاکمه و محکوم نشود.

هشت تن در خطر جدی اعدام هستند

هشت تن در ایران کە در میان آنها پنج زندانی عرب و یک زن وجود دارد در خطر جدی اعدام هستند، تنها یک اعتراض بین المللی می تواند آنها را نجات دهد

سازمان حقوق بشر ایران، ۲۱ خرداد ماه ۱۳۹۱ : بنا بە گزارشهای رسیدە از ایران ٨ زندانی در خطر جدی اعدام هستند. سازمان حقوق بشر ایران خواستار واکنش سریع جامعە بین المللی شد. امیری مقدم سخنگوی سازمان حقوق بشر ایران گفت : "فشار بین المللی، تنها امید باقی ماندە برای این زندانیان است".
پنج عرب اهوازی در خطر اعدام در ملاعام قرار دارند.
بر اساس گزارش منابع قابل اعتماد پنج عرب اهوازی محکوم بە اعدام از بند عمومی بە محل نامعلومی منتقل شدەاند. در فروردین ماە سال جاری سازمان ما و دیگر نهادهای حقوق بشری در مورد اعدام پنج زندانی عرب اهوازی هشدار دادە بودند. بر اساس خبری کە یک فعال حقوق بشر محلی روز سەشنبە گذشتە در اختیار العربیە گذاشتە است، مقامات حکومتی ایران بە خانوادەهای زندانیان ساکن در اهواز، استان عرب نشین ایران، گفتەاند کە بستگان زندانیشان در "روزهای آتی" بە جرم قتل یک مقام امنیتی و زخمی شدن دیگری در سال گذشتە، در ملاعام با طناب دار اعدام خواهند شد. خانواده های آنها می گویند اعتراف به دست داشتن در اقدام مسلحانه تحت شکنجه از آنها اخذ شده است.‏ فشارهای بین المللی باعث شد کە احکام اعدام در فروردین ماە اجرا نشود. سه برادر به‌ نام‌های عبدالرحمان حیدری، طاها حیدری و جمشید حیدری و پسرعموی آنها منصور حیدری در کنار امیر معاوی پسرعمە این سە برادر، پنج شهروند عربی هستند که در اعتراضات شهروندان عرب در فروردین‌ماه سال ۹۰ در شهرک ملاشیه در غرب شهر اهواز بازداشت شدند.
یک زن در شیراز در خطر اعدام
بر اساس گزارشهای رسیده از ایران، زندانی زن ۲۸ ساله به نام مریم ( نام و نام خانوادگی: صفیه غفوری) در زندان عادل آباد در شیراز در معرض خطر قریب الوقوع اعدام است. این منابع گزارش می دهند که اعدام، ممکن است در روزهای آینده اجرا شود. مریم متهم بە قتل در سن ۲۲ سالگی و به مرگ محکوم شده است. اجرای حکم او کە برای سومین بار و برای نه روز پیش برنامه ریزی شده بود، به مدت ده روز از جانب قوه قضائیه ایران به تعویق افتاده است. فقط به دستور رئیس قوه قضائیه می تواند اعدام مریم متوقف شود.
دو زندانی در بوشهر (جنوب ایران) فردا دوشنبه در ملاعام اعدام می شوند
بنا به گفته رسانه ها دولتی در ایران، دو زندانی در ملاعام در بوشهر در جنوب ایران اعدام خواهند شد. خبرگزاری مهر گزارش داد که زندانیان بە اتهام قتل و سرقت مسلحانه به اعدام محکوم شدەاند. نام این زندانیان در گزارش مذکور ذکر نشده است.
http://iranhr.net/spip.php?article2520

اعدام یک زندانی در زندان اصفهان



حقوق بشر ایران، ۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۱: یک زندانی بامداد امروز در زندان اصفهان اعدام شد. خبرگزاری ایمنا به نقل از دادستان عمومی و انقلاب اصفهان اعلام کرد : یک قاچاقچی که در امر نگهداری و حمل موارد مخدر(مرفین) فعالیت داشت، صبح امروز در محوطه زندان مرکزی اصفهان به دار آیخته شد.
دادستان عمومی و انقلاب اصفهان محمدرضا حبیبی در گفتگو با ایمنا اظهار داشت: این پرونده متعلق به فردی به نام جمعه-ر فرزند بهزاد بوده که در رابطه با نگهداری و حمل ۹ کیلو و ۹۵۰ گرم مرفین در دادگاه انقلاب شهرضای اصفهان مورد بررسی قرار گرفته است. و ی با بیان این که این متهم طی حکمی از سوی دادگاه انقلاب شهرضا به اعدام محکوم شده بود، ادامه داد: رای صادر شده از سوی این دادگاه طی دادنامه شماره ۵۶۷/۸۹/۳۳۲ مورد تایید دیوان عالی کشور قرار گرفت.
سازمان حقوق بشر ایران تاکید میکند که اتهامات وارده توسط هیچ منبع مستقلی تائید نشده اند.
http://iranhr.net/spip.php?article2524

۱۳۹۱ خرداد ۲۲, دوشنبه

اعدام شش نفر با اتهام مواد مخدر در زندان اوین

به گزارش تارنمای فعالین حقوق بشر و دمکراسی، صبح شنبه ۱۳ خرداد ماه ۶ زندانی متهم به قاچاق مواد مخدر که دو هفته قبل‌تر به سلولهای انفرادی بند ۲۴۰ اوین منتقل شده بودند در این زندان اعدام شدند. رسانه‌های رسمی تا کنون هیچ خبری مبنی بر وقوع این اعدام گزارش نکرده‌اند و این موضوع نگرانی محافل حقوق بشری نسبت به بالا‌تر بودن آمار اعدام‌ها در سطح ایران را افزایش داده است.
اسامی این ۶ نفر به قرار زیر می‌باشد:
۱. زندانی مهدی گوهری فرزند امان الله ۴۴ ساله اهل کرمان، از سالن ۱ واحد ۲ زندان قزل حصار کرج
۲. زندانی مجید گوهری ۴۱ ساله اهل کرمان، از سالن ۱ واحد ۲ زندان قزل حصار کرج
۳. رضا فخری راینی فرزند علی ۳۰ ساله اهل کرمان از سالن ۱ واحد ۲ زندان قزل حصار کرج
۴. صادق یوسفی فرد فرزند محمد ۳۵ ساله اهل اسلامشهر، از سالن ۱ واحد ۲ زندان قزل حصار کرج
۵. محمد رسول‌پور ۴۰ ساله، اهل رشت از سالن ۱ واحد ۲ زندان قزل حصار کرج
۶. سعید معینی ۳۶ ساله، اهل کرمان از سالن ۱ واحد ۲ زندان قزل حصار کرج.

۱۳۹۱ خرداد ۲۱, یکشنبه

اعدام دو زندانی به اتهام محاربه در زاهدان

حقوق بشر ایران، ۲۰ خرداد ۱۳۹۱: بنا به گزارش های رسیده از ایران بامداد امروز دو زندانی در زندان مرکزی زاهدان به دار آویخته شدند.
به گزارش مهر، دو زندانی محمد محمد حسنی لوتک فرزند الله داد و سعید بلوچ شه بخش فرزند محمد به اتهام محاربه از طریق آدم ربایی مسلحانه و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم و حمل و نگهداری مقادیر زیادی مواد مخدر و سلاح غیرمجاز از سوی دادگاه انقلاب اسلامی زاهدان به اعدام محکوم شدند.
اتهامات وارده توسط هیچ منبع مستقلی تائید نشده است.
اتهام محاربه اغلب توسط حکومت ایران برای مخالفین حکومت استفاده میشود.

۱۳۹۱ خرداد ۱۸, پنجشنبه

اعدام ملاء عام پنج زندانی در سه نقطه مختلف شیراز


حقوق بشر ایران خرداد ۱۳۹۱: به گزارش رسانه های حکومتی ایران احکام اعدام پنج زندانی متهم به مواد مخدر به صورت همزمان امروز و در سه نقطه شیراز در ملا عام به اجرا درآمد.
به گزارش روابط عمومي دادگستري استان فارس اين ۵ نفر که حکم اعدام آنان در سال ۸۹ و ۹۰ در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامي شيراز صادر گرديده بود متهم به خريد، نگهداري و فروش مقادير عمده مواد مخدر از نوع هروئين فشرده (کراک) می باشند.
طبق اين گزارش متهمان عباس-ذ به اتهام حمل و نگهداري ۱۴۳ کليوگرم هروئين فشرده، عارف-الف به اتهام حمل و نگهداري ۱۴۸ کيلو گرم هروئين فشرده و بيست گرم هشيش و همچنين دخالت درامور داروئي از طريق خريد ونگهداري غیر مجاز ۴۵۰۰ عدد آمپول نورجيزک، ابوالقاسم –الف به اتهام حمل و نگهداري ۱۹ کيلوگرم هروئين فشرده يا کراک و همچنين شش کيلوگرم ترياک، فرهنگ-ن به اتهام حمل ونگهداري ۱۲۳ کيلوگرم و همچنين فروش بيست کيلوگرم هروئين فشرده و علي اکبر-م به اتهام خريد و نگهداري بيست و سه کيلوگرم هروئين فشرده يا کراک در سال ۸۹ دستگير و به اعدام محکوم شدند.
سازمان حقوق بشر ایران اعدام های امروز را شدیدا محکوم کرد. محمود امیری مقدم سخنگوی این سازمان گفت: "مقامات حکومت ایران این پنج زندانی را در سه نقطه مختلف شهر در ملاء عام اعدام کردند تا جو ترور و وحشت تا حد اکثرممکن گسترش پیدا کند". وی گفت: "این تروریسم حکومتی است و رهبر حکومت ایران علی خامنه ای و دیگر مسولین حکومت ایران باید باید در قبال این جنایات پاسخگو باشند. "http://iranhr.net/spip.php?article2510   

۱۳۹۱ خرداد ۱۳, شنبه

اعدام مهندس عمران در یاسوج

آئین تشییع این مهندس جوان عصر امروزساعت 15 از میدان معلم یاسوج بسمت زادگاه وی گچساران برگزار می شود.



عصردنا: یک مهندس عمران در یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد اعدام شد.
به گزارش عصردنا ، " مرحوم مهندس ابراهیم گلستانی " 44 ساله که حدود دو سال است در زندان مرکزی یاسوج زندانی شده بود سحرگاه امروز پنجشنه یازدهم خرداد ماه 91 با طناب دار اعدام شد.
این مهندس عمران از پرسنل واحد مهندسی اداره برق ناحیه بویراحمد و دارای دو فرزند دختر 10 ساله و پسر شش ساله است.
در زمان انتشار خبر ، جسد " مهندس گلستانی " در غسالخانه شرف آباد یاسوج قرار دارد.
آئین تشییع این مهندس جوان عصر امروزساعت 15 از میدان معلم یاسوج بسمت زادگاه وی گچساران برگزار می شود.
پایگاه اطلاع رسانی " عصردنا " ضمن عرض تسلیت به همکاران وی در اداره برق ناحیه بویراحمد ، مصیبت وارده را به دو فرزند و مادر " مرحوم مهندس گلستانی " صمیمانه تسلیت و از پروردگار متعال خواستار آمرزش روح آنمرحوم و صبر و بردباری برای بازماندگان دارد.
پایان پیام
http://asredena.com/newsF-2402.html

اعدام در زندان گچساران

جسد وی صبح امروز از گچساران به روستای کلات کهگیلویه منتقل و خاکسپاری شد.



عصردنا: سحرگاه امروز یازدهم خردادماه 91 فردی که گفته می شود با اسلحه کلاشینکف اقدام به مجروح نمودن دخترخردسال دایی خود و قتل دو کودک پسر نموده بود درمیان تدابیر امنیتی در محوطه زندان گچساران اعدام شد.
بنا به گزارش های دریافتی ، " ع – ب " 37 ساله روستانشین " بخش دشمن زیاری " دوسال پیش بدلیل برخی اختلافات خانوادگی اقدام به جرمی نمود که نتیجه آن حکم اعدام با طناب دار شد.
نامبرده مدتی در کوهستان های دشمن زیاری متواری اما بعد از مدتی پشیمان وخود را تسلیم دستگاههای ذیربط نمود.
" مرحوم ع – ب " مدتی در زندان مرکزی یاسوج و بعد به زندان گچساران انتقال داده شد.
جسد وی صبح امروز از گچساران به روستای کلات کهگیلویه منتقل و خاکسپاری شد.http://asredena.com/newsF-2403.html

اعدام هشت زندانی در ارومیه

اعدام هشت زندانی در ایران یک روز پس از آنکه اتحادیه اروپا خواستار تعلیق اعدام در ایران شد .

پنج شنبه 31 مه 2012
[English] [فارسى]

حقوق بشر ایران، ۱۱ خرداد ماه: فقط یک روز پس از اینکه اتحادیه اروپا از ایران خواستار تعلیق اجرای احکام اعدام شد. هشت نفر از زندانيان زندان مرکزی اروميه به دستور مراجع قضايی در محوطه اين زندان به دار آويخته شدند
به گزارش آژانس خبری موکريان احکام اعدام هشت زندانی امروز پنج‌شنبه ۱۱ خردادماه درزندان مرکزی اروميه به‌مورد اجرا گذاشته شد.
مسعود شمس نژاد وکیل یکی از اعدام شدگان در گفتگو با خبرنگار سرویس حقوق بشر آژانس خبری موکریان، اسامی این افراد را الله وردی - الف، صیاد - الف، صفر - پ، حاجی - پ، خسرو - د، عمران - گ، نهاد - ن و عبدالمجید - م اعلام نمود. وی افزود: اتهام افراد اعدام شده از سوی مراجع قضایی، جرائم مربوط به مواد مخدر عنوان شده است. این وکیل در خاتمه اعلام نمود که اجرای حکم موکل بنده کاملا خارج از مفاد آیین نامه نحوه اجرای احکام اعدام صورت گرفته است
روز گذشته نيز "فعالان حقوق بشر و دموکراسی در ایران" از اعدام کوروش زرینی، زندانی محبوس در زندان رجایی‌شهر کرج به اتهام حمل مواد مخدر خبر داده بود.
اعدام‌ها در ايران در حالی همچنان ادامه دارد که اتحادیه اروپا روز گذشته نسبت به افزايش اعدام‌ها در ايران هشدار داد و از جمهوری اسلامی خواست تا اجرای مجازات اعدام را به حالت تعليق درآورد.
سخنگوی کا‌ترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اين‌باره گفت: "بر اساس آخرین آمار‌ها که از چند منبع تهیه شده، در پنج ماه نخست سال جاری میلادی شمار زیادی اعدام شده‌اند و بدین‌ ترتیب ایران در میان کشورهایی که بیشترین مجازات اعدام را داشته‌اند قرار گرفته است."http://iranhr.net/spip.php?article2504

یک زندانی در ملاء عام در شهرستان لار اعدام شد




یک زندانی "برای درس عبرت" در ملاء عام در شهرستان لار اعدام شد- به گفته وکیل این زندانی او بی گناه بود

شنبه 26 مه 2012
[English] [فارسى]

حقوق بشر ایران، ۶ خرداد ماه ۱۳۹۱: به گزارش منابع موثقی که با سازمان حقوق بشر ایران در تماس بوده اند، بامداد دیروز جمعه ۵ خرداد ماه یک زندانی در ملاء عام در شهرستان لار (استان فارس) به دار آویخته شد. به گفته این منابع این زندانی به نام عبدالرضا( معروف به نواب )دامن کشان، حدود ۲۶ ساله، به اتهام تجاوز به عنف به اعدام محکوم شده بود است.
وکیل این زندانی آقای حسین رییسی که شب قبل از اعدام با رادیو فردا مصاحبه کرد گفت " زنی که مدعی اولیه تجاوز بود ۳ روز بعد از شکایت رضایت داده و از شکایت خود صرف نظر نموده و در دادگاه هم تجاوز را رد کرده بود"
"
به گفته منابع سازمان حقوق بشر ایران هیچ مدرکی برای حکم تجاوز علیه این زندانی وجود نداشت این زندانی برای "عبرت مردم" به دار آویخته شد. .
سازمان حقوق بشر ایران اعدام آقای دامن کشان را شدیدا محکوم کرد. سخنگوی این سازمان محمود امیری مقدم گفت: " این اعدام بار دیگر نشان میدهد که زندانیان در ایران از دادگاه عادلانه برخوردار نیستند واعدام توسط حکومت ایران به عنوان وسیله ای برای ایجاد ترس در جامعه استفاده میشود".
بامداد دیروز یک زندانی دیگر در ملاء عام در ایلام به دار آویخته شد. در ۱۰ روز گذشته دستکم ۶۰ نفر در شهرهای مختلف ایران اعدام شده اند.http://iranhr.net/spip.php?article2502