سئوال جواب درباره قوانین ایران

سئوال جواب درباره قوانین ایران

۱۳۹۰ بهمن ۱۰, دوشنبه

همسر محمد صدیق کبودوند از شرایط بد روحی و جسمی وی می‌گوید


رهسانیوز- همسر محمد صدیق کبودوند در مصاحبه‌ی کوتاهی، از شرایط بد و نامساعد این زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، می‌گوید.
پریناز حسینی، همسر محمد صدیق کبودوند در خصوص آخرین شرایط این فعالِ حقوق بشر محبوس در زندان به گزارشگر هرانا می‌گوید: “آقای کبودوند روز به روز بیماری‌هایش عود می‌کند. ماهِ پیش هم که، برای تست آزمایش به بیمارستان مدرس منتقل شد و پزشک متخصص در داخل زندان و بیمارستان متذکر شد که وی باید بستری شده و تحت عمل جراحی قرار گیرد اما مسئولان به هیچ عنوان برای این گفته‌ی پزشکان ارزشی قائل نشدند.”
کبودوند به دو بیماری پروستات و انسداد عروق قلب مبتلاست و بایستی در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گیرد.
همسر این زندانی سیاسی می‌افزاید: “آقای کبودوند به علت آگاهی نسبی در خصوص اوضاع و احوال فرزندمان هم از لحاظ روحی در شرایط بسیار بدی قرار دارد.”
فرزند آقای کبودوند دچار یک بیماری خاص است که به لختگی خون در پا و فلج از این ناحیه می‌انجامد.
خانم حسینی در ادامه می‌افزاید: “در حال حاضر تمامی تلاشمان این است که لااقل مسئولان هفته‌ای ۲ الی ۳ اجازه‌ی تماس تلفنی بدهند تا بتواند با فرزندش صحبت کند اما متاسفانه این خواسته‌ی کوچک را هم از زندانیان دریغ می‌کنند.”
وی در خصوص اینکه بیش از ۲ سال است که با همسرش ملاقات حضوری نداشته می‌افزاید: “امروز که برای ملاقات به زندان اوین رفته بودم، به طور اتفاقی دادیار دادسرای اوین را در سالن زندان دیدم و از ایشان در مورد اینکه چرا به آقای کبودوند ۲ سال است ملاقات حضوری نمی‌دهید و به درخواست‌های مکتوب ما هم جوابی نمی‌دهید، پرسیدم؛ اما ایشان در حالی که به بقیه جواب می‌دادند من را از سر خودشان باز کردند و گفتند باید به دادسرا بیایید تا جوابتان را بدهیم! در واقع این جوابی‌ست که مسئولین به ما می‌دهند، از دادیار گرفته تا دادستان…”
همسر محمد صدیق کبودوند، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، در پایان می‌گوید: “متاسفانه مدتی ست که شرایط را سخت‌تر از قبل کرده‌اند؛ به برخی از خانواده‌ها ملاقات حضوری نمی‌دهند و تلفن‌ها را نیز قطع کردند. از سویی آقای کبودوند بیش از یک سوم از حکمش را گذرانده اما با مرخصی‌اش موافقت نمی‌شود. درخواست ما هم از مسئولین این است، حالا که قرار است آزادشان نکنند، لااقل به وضعیتشان در زندان رسیدگی کنند.”
لازم به یادآوری ست که محمد صدیق کبودوند رئیس سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان، که در سال ۱۳۸۶ بازداشت شد، به تحمل ۱۱ سال حبس تعزیری محکوم است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

تعداد نظرات زیاد شده و سوال ثبت نمیشه چنانچه شد جواب میدم / در هر قسمتی نظر یا سوال کنید جواب داده میشه