اداره ارتباطات انگلستان (آفکام) تمامی فعالیتهای رسانه ای شبکه "پرس تی وی " که یک کانال ماهواره ای متعلق به جمهوری اسلامی است و برنامه های خود را به زبان انگلیسی تهیه و پخش می کند را، در این کشور ممنوع کرد.
وب سایت خبری این شبکه با تائید خبر فوق در قالب گزارشی انتقادی از ممنوعیت کلیه فعالیتهای رسانه ای این شبکه در بریتانیا خبر داده و اعلام کرده که نه تنها فعالیت این رسانه در خاک بریتانیا ممنوع شده بلکه اداره ارتباطات انگلستان تصميم گرفته است که شبکه ايراني پرس تيوي را از سرويس پخش ماهواره "اسکاي" حذف کند.
این وب سایت در ادامه مطلب خود مدعی شده است که« اين تصميم که نقض قوانين رسانههاي انگليس به شمار ميرود، تحت فشار بعضي از اعضاي خانواده سلطنتي انگليس و دولت اين کشور روي سازمان "آفکام "انجام گرفته است.
ماجرای مازیار بهاری
با این همه "مازیار بهاری" فارغالتحصيل رشتههاي علوم سياسي و سينما از دانشگاه كانادا، مستندساز تلویزیونی و خبرنگار شبكه چهار انگليس در این باره گفته است که دلیل اصلی ممنوع شدن فعالیتهای "پرس تی وی " در انگلستان پخش اعترافات ساختگی وی است که بر اثر شکنجه های وارده در زندان اوین مجبور به انجام آن شده بود.
آقای بهاری از جمله افرادی بود که پس از دستگیری گسترده خبرنگاران و فعالان سیاسی در ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم توسط دادستانی و وزارت اطلاعات در برابر دوربین قرار گرفت تا اعتراف و اقرار تلویزیونی انجام دهد.
منابع جمهوری اسلامی مدعی هستند او اولین فردی بودهاست که از تیراندازی بسیج به مردم در تظاهرات ۲۵ خرداد فیلم برداری کردهاست. در این تیر اندازی تعدادی غیر نظامی کشته و زخمی شدهاند.
مازیار بهاری در مهر ۱۳۸۸ از زندان آزاد شد.
نامه سرگشاده به رهبری
بهاری در ۲۱ بهمن ۱۳۸۸ در نامه سرگشادهای به آیت الله علی خامنهای عنوان کرد که در ۱۱۸ روزی که در ایران در زندان بهسرمیبرده، «تحت فشار و شکنجه» مجبور به اعتراف به «براندازی» شده است.
این خبرنگار در بخشی از نامه خود خطاب به رهبر جمهوری اسلامی نوشته است:«بارها و بارها بازجو و شکنجهگر من، مرا برای شادکامی شما لگد میزد. او به من میگفت: هر وقت با سیلی توی صورتت میزنم، حس میکنم که آقا دارد به من لبخند میزند.»
در پی اعتراضات مردمی گسترده اما خاموش معترضان به نتایج انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در خرداد ماه سال ۱۳۸۸ دهها نفر بر اثر خشونت بی سابقه ماموران امنیتی و بسیجی و سپاهی کشته، هزاران نفر دستگیر و روانه زندان و هزاران نفر دیگر مجبور به ترک ایران شدند.
در اثر شدت خشونت اعمال شده از سوی حاکمیت و هواداران رهبر جمهوری اسلامی بسیاری از مسئولان سابق سیاسی و مدیران و چهره های سرشناس اجتماعی به همراه فعالان مدنی و رسانه ای دستگیر و روانه زندان شدند که آقای بهاری یکی از آنان بود.
اعتراف یا اعدام
به نوشته وب سایت "پرس تی وی" اداره ارتباطات دولت انگلستان "آفکام "در بیست و سومین روز ماه مي سال جاری میلادی، حکمي را صادر کرد و به موجب آن اظهار داشت که شبکه پرس تی وی با پخش گزيده ده ثانيهاي از مصاحبهاي با مازيار بهاري روزنامهنگار کانادايي متولد ايران در زماني که هنوز در اين کشور بازداشت بود، قوانين اين سازمان را نقض کرده است.
آقای بهاري ادعا کرده است در مصاحبه سال ۱۳۸۸ با پرس تيوي اغفال شده و با اين شرط مواجه شده که يا براي آزادي از زندان «رسانههاي غرب را محکوم کند» و يا براي محاکمه و حضور در دادگاه، شش سال در زندان انتظار بکشد و در آخر با حکم احتمالي اعدام مواجه شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
تعداد نظرات زیاد شده و سوال ثبت نمیشه چنانچه شد جواب میدم / در هر قسمتی نظر یا سوال کنید جواب داده میشه