سه شنبه، ۱۸ بهمن ۱۳۹۰
حداد عادل: امام اشتباه کرد / هاشمی از اول ماهیتش همین بود / خاتمی، موسوی و کروبی لیاقت پستهایشان را نداشتند
آقای هاشمی از ابتدا نيز ماهيتش همين بود و الآن فقط بصيرت مردم زياد شده و ايشان را شناخته اند. آقای خاتمی ۱۱ سال در اين کشور وزير فرهنگ بود، آيا او لياقت وزارت فرهنگ نظام اسلامی را داشت؟ آقای موسوی با اصرار امام نخست وزير بود، آيا او لياقت نخست وزيری نظام اسلامی را داشت؟ آقای کروبی رئيس مجلس بود آيا لياقت داشت؟
غلامعلی حداد عادل که دخترش همسر مجتبی خامنهای است در دیدار با هادیان سپاه پاسداران (نامی که به پاسدارانی داده شده است که وظیفهاشان خط دادن سیاسی به گروههای هدف است) افشاگریهای غریبی کرده است که نور بیشتری بر تاریکخانه بیت رهبری میاندازد. وی در گفتههایش اطرافیان امام، از جمله هاشمی رفسنجانی، راآلوده و به نوعی بصیرت و دانایی سیدعلی خامنهای را از امام برتر دانسته است.
متن کامل این خبر به نقل از روزآنلاین در زیر میآید.
---------------------------------------------------------------
غلامعلی حداد عادل رئيس مجلس هفتم گفته است: "عده ای می گويند آقای هاشمی ايشان (خامنه ای) را به
رهبری رساند. اما واقعا اين خدا بود که آقای هاشمی را دچار محاسبات اشتباه کرد. چون آقای هاشمی محاسباتش دنيوی بود پيش خودش احساس کرد دوستی اش با حضرت آقا برای آينده سياسی اش مفيد است."
حداد که در ديدار با جمعی از هاديان سياسی سپاه پاسداران و به مناسبت شهادت امام رضا سخن می گفت در اين جلسه همچنين به تشريح ديدگاه های خود درباره انتخابات نهمين دوره مجلس پرداخت.
حداد عادل از جمله گفت: انتخابات مجلس نهم از جهات بسيار واجد اهميت است و لذا شما برادران و خواهران ما در سپاه که نقش اساسی در بصيرت افزايی جامعه داريد بايد نقش سترگ خود را همچنان که در همه اين سال ها به ويژه در غائله فتنه ۸۸ ما شاهد آن بوديم، بار ديگر نشان دهيد.
وی در ادامه با اشاره به حذف اصلاح طلبان از انتخابات مجلس نهم افزود: خوشبختانه بخش افراطی و ضد نظام و فتنه گر اصلاح طلبان در اين انتخابات در لاک انزوا و سکوت فرو رفتند و بخش خنثی و به تعبيری داخل نظام آنها در صحنه مانده اند. اما در يک تحليل کلی بايد گفت اصلاح طلبان در واقع يک هدف را دنبال می کنند و آن هدف ضديت با نظام و رهبری است. هر چند عده ای در شيوه تندرو و برخی کندرو هستند اما وقتی به عمق ماجرا نگاه کنيم و تحليل کنيم می بينيم که همه آنها می خواهند ساختارهايی را به اصطلاح خود اصلاح کنند که حيات سياسی نظام ما بسته به آنهاست. بنابراين بايد تلاش کرد در يک برنامه مهندسی ۵ ـ ۶ ساله انشاالله اين واژه و اين جريان را از اساس حذف کرد. حالا در اين انتخابات عده ای می مانند و ممکن است به مجلس هم بيايند اما بايد به گونه ای اينها را خنثی و بی اثر کرد که کم کم همين گروه اندک باقی مانده نيز حذف شود.
حداد عادل در ادامه به آرايش سياسی جريان اصولگرا اشاره کرد و گفت: جريان اصولگرايی همان جريان اصيلی است که ۳۳ سال است با خون دل از حاکميت دين و ارائه الگوی دينی در کشور دفاع کرده است. بنده از همان اول انقلاب عضو حزب جمهوری اسلامی بودم و می ديدم که کدام گروه با سختی های فراوان ماهيت نظام و انقلاب را حفظ کرده است.
ماهيت هاشمی از ابتدا همين بود
رئيس کميسيون فرهنگی مجلس هشتم با تاکيد بر منحرف بودن اطرافيان آيت الله خمينی گفت: شما اين هايی که در بيت حضرت امام (ره) بودند و زمانی از امام حکم داشتند و مملکت را اداره می کردند ببينيد. اين ها الان ماهيتشان روشن شده، اما افکار اين ها از همان ابتدا نيز چنين بود و متاسفانه به خاطر باطن پاک و زلال امام اينها توانسته بودند به بالاترين لايه های حکومت اسلامی رسوخ کنند در حاليکه ماهيت فکری آنان با ماهيت انقلاب اسلامی سازگاری نداشت. اين اشتباه است که بگوييم فلانی يار امام بود پس انقلابی بوده است. نه، اينها از ابتدای انقلاب نيز روحيه انقلابی نداشتند. آقای هاشمی از ابتدا نيز ماهيتش همين بود و الآن فقط بصيرت مردم زياد شده و ايشان را شناخته اند. آقای خاتمی ۱۱ سال در اين کشور وزير فرهنگ بود، آيا او لياقت وزارت فرهنگ نظام اسلامی را داشت؟ آقای موسوی با اصرار امام نخست وزير بود، آيا او لياقت نخست وزيری نظام اسلامی را داشت؟ آقای کروبی رئيس مجلس بود آيا لياقت داشت؟
رئيس مجلس هفتم در ادامه افزود: امام خمينی نيت و باطن خالصی داشت اما در سن هفتاد و شش سالگی رهبری نظام را بر عهده گرفت که بعضا اطرافيانی آلوده داشت البته که اينها هيچ چيز از ارزش های کار بزرگ و سترگ امام در انقلاب اسلامی کم نمی کند. انصافا همه ما و جهان اسلام و بيداری اکنون جهان مديون رهبری و انقلاب امام است. اما می خواهم عرض کنم اشتباهاتی نيز بود و روی کار بودن چپ ها يا اصلاح طلبان در آن زمان اشتباه امام بود.
اشتباه محاسباتی هاشمی
حداد عادل در ادامه افزود: رهبری بزرگوار از همان زمان خون دل می خوردند. ايشان با بصيرتی الهی همه چيز را می ديدند و می دانستند و بسياری از درد ها را در دل نگاه می داشتند تا به انقلاب صدمه وارد نشود. ولی جامعه ما در آن زمان از بصيرت کافی برخوردار نبود و ممکن بود هرگونه اظهار نارضايتی حضرت آيت الله خامنه ای سبب بروز واکنش هايی در سطح جامعه و رزمندگان شود. لذا ايشان با صبری مثال زدنی مصائب را تحمل کردند تا با دست خدا و يک معجزه الهی خودشان به ولايت رسيدند.
رئيس کميسيون فرهنگی مجلس هشتم افزود: البته عده ای می گويند آقای هاشمی ايشان را به رهبری رساند. اما واقعا اين خدا بود که آقای هاشمی را دچار محاسبات اشتباه کرد. چون آقای هاشمی محاسباتش دنيوی بود پيش خودش احساس کرد دوستی اش با حضرت آقا برای آينده سياسی اش مفيد است. تلاش هم کرد. اما حضرت آقا که محاسبات دنيوی ندارد تا به خاطر رفاقت و دوستی مصالح نظام اسلامی را فدا کند. به اين جهت است که بنده اعتقاد دارم اگر هم آقای هاشمی تلاشی کردند اين خواست خدا بوده که ايشان را به اين وادی انداخت.
حداد عادل در ادامه افزود: ما اين حرف ها را دوست نداريم به نقل از خودمان بيان شود اما می گويم که شما برويد اطلاعات واقعی را مردم بگوييد تا بصيرت جامعه را دو چندان نماييد.
تخريب مجتبی در دستور کار دشمن است
وی همچنين با اشاره به نسبت خانوادگی اش با مجتبی خامنه ای گفت: دشمن مدت هاست روی تخريب آقا مجتبی کار می کند و تحت عنوان آقازاده ايشان را مطرح می کنند که انصافاً از آن بی اخلاقی های بزرگ دوران است. ايشان همان گونه که حضرت آقا فرمودند خودشان آقا هستند. اگر کسانی گرد شمع وجود ايشان جمع می شوند به خاطر انديشه والا، روحيه انقلابی، ساده زيستی و عطرافشانی معنوی ايشان است. نه اينکه چون دامادم هست اين را عرض کنم. از دوستان ديگر بپرسيد و تحقيق کنيد. ببينيد بعد از حضرت آقا با بصيرت ترين فرد و انقلابی ترين فرد در اين کشور کيست؟ يقيناً آقا مجتبی نفر دوم هستند در کشور. البته دشمن تلاش می کند ارادت من به آقا مجتبی را فاميلی جلوه دهد در حاليکه به هيچ وجه چنين نيست.
حداد عادل در ادامه با تاکيد بر لزوم ولايتمداری نمايندگان مجلس و هيات رئيسه افزود: در مجلس هفتم که بنده رئيس بودم، عده ای انتقاد می کردند که چرا برای مسائل مختلف از آقا و آقا مجتبی مشورت می گيريد؟ عده ای حتی معترض می شدند که مجلس بايد مستقل باشد. بله، بنده هم معتقدم مجلس بايد مستقل باشد، اما مستقل از کجا؟ مستقل از فرامن الهی؟ مستقل از ولايت؟ نه خير. مستقل باشد از دولت و کانون های ثروت و قدرت. اگر قرار باشد مجلس ما از ولايت مستقل باشد چه برتری به مجالس کشورهای غربی دارد؟
هيزم تنور انتخابات را زياد نکنيم
رئيس مجلس هفتم در ادامه به جريان های مختلف سياسی اشاره کرد و گفت: برادران شما نگوييد مردم به جبهه پايداری رأی بدهند يا جبهه متحد. اين انحراف از اصل موضوع است. مسائله اصلی اين است که مردم به اصلح رأی بدهند. اصلح اگر در ليست جبهه پايداری بود رأی بدهيد اگر هم در ليست جبهه متحد بود به او رأی بدهيد. اين دعواهای جبهه پايداری و متحد مسئله ای فرعی و جهت رقابت و داغ کردن تنور انتخابات است.
مبادا خودمان هيزم اين تنور را چنان زياد کنيم که نيروهای انقلاب بسوزند. بنده خودم در فهرست جبهه متحد هستم و حتماً می دانيد که از جبهه متحد خواسته شده من سر ليست تهران باشم. اما ارادتم اگر به آيت الله مصباح بيشتر از آيت الله مهدوی کنی نباشد، قطعا کمتر نيست. لذا خيلی درگير برخی مسائل فرعی درباره جبهه پايداری نشويد. آنها از دوستان خوب ما و انقلاب هستند و بنده هرگز توصيه نمی کنم به تمام افراد ليست جبهه متحد رأی بدهيد. حتی اگر سرليست جبهه پايداری هم نباشم باز توصيه ام اين است که به برخی افراد جبهه پايداری حتماً رأی بدهيد چون انقلابی تر از فهرست جبهه متحد هستند. بنابراين مهم است که فريب بازی های سياسی را نخوريد و بدانيد که اينها ظاهر قضيه است و اصل اين است که هر دو ليست واجد افراد اصلح است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
تعداد نظرات زیاد شده و سوال ثبت نمیشه چنانچه شد جواب میدم / در هر قسمتی نظر یا سوال کنید جواب داده میشه