سئوال جواب درباره قوانین ایران

سئوال جواب درباره قوانین ایران

۱۳۹۰ مهر ۲۰, چهارشنبه

چهار متهم پرونده تجاوز گروهی در خمینی‌شهر اعدام شدند.

چهار متهم پرونده تجاوز گروهی در خمینی‌شهر سحرگاه چهارشنبه،۲۰ مهرماه در پارک بهشت این شهر اعدام شدند.
به گزارش خبرگزاری‌های داخلی ایران، چهار متهم اصلی پرونده تجاوز دسته‌جمعی در یکی از باغ‌های خمینی‌شهر که به اعدام محکوم شده بودند، در برابر عموم اعدام شدند.
خبرگزاری مهر گزارش کرده که عده زیادی برای تماشای مراسم اعدام به پارک بهشت آمده بودند، طوری که در خیابان‌های اطراف هم جایی برای توقف ماشین وجود نداشت.
پیش از اجرای حکم، دادستان عمومی و انقلاب اصفهان در سخنانی گفت که خدا در سوره نور قرآن از مردم خواسته که به متجاوزین ترحم نکنند.
آقای حبیبی همچنین تاکید کرد که از مسلمانان نیز در این خصوص دعوت شده تا شاهد اجرای حد الهی باشند. او دلیل بروز چنین جرایمی را « فاصله گرفتن از آموزه‌های دینی» دانست.
حکم اعدام چهار متهم اصلی این پرونده با تایید دیوان عالی کشور اجرا شد.
خردادماه امسال‌ گزارش‌هایی درباره تجاوز به گروهی از زنان در یک میهمانی خصوصی در خمینی شهر منتشر شد و بعد‌تر مقام‌های انتظامی اعلام کردند عاملان این حادثه ۱۲ تن از «اراذل و اوباش» هستند که برخی از آن‌ها بازداشت و تعدادی دیگر نیز متواری شده‌اند.
این پرونده، توجه عمده رسانه‌های ایران را به خود جلب کرد و مایه اعتراض‌های گسترده به عملکرد پلیس و دیگر نهادهای ناظر بر امنیت اجتماعی شد.
متهمان حادثه تجاوز گروهی در خمینی شهر اصفهان، در شعبه ۱۸ دادگاه کیفری این استان به صورت غیرعلنی محاکمه و چهار متهم اصلی این پرونده به اعدام در برابر عموم محکوم شدند.
دادگاهی که در روزهای سه‌شنبه ۱۸ و چهارشنبه ۱۹ مرداد ماه برگزار شد، متهمان این پرونده را به «مشارکت در آدم‌ربایی با وسیله نقلیه»، «حبس غیر قانونی افراد»، «ایراد ضرب و جرح عمدی»، «سرقت مقرون به آزار» و «زنای به عنف و اکراه» متهم کرد.
رئیس دادگستری اصفهان در  این دادگاه یادآوری کرده بود که متهمان در جریان این حادثه سعی کرده بودند با به کار بردن الفاظی چون «حاجی»، «سید»، «برادر» و غیره خود را به عنوان نیروهای بسیجی معرفی کنند.
پیش از این یک وبسایت اصول‌گرای منتقد دولت مدعی شده بود که در این پرونده خبرساز، «هیچ تجاوزی رخ نداده و متهمان هم افرادی مذهبی بوده‌اند که به قصد امر به معروف و نهی از منکر وارد آن باغ شده بودند».
عباس، مجرد (‌۲۴ ساله) دارای دو سابقه کیفری با اتهام آدم ربایی و رابطه نامشروع در سال ۸۳ و ۸۷، رجب‌علی معروف به علی سیاه، مجرد (‌۲۳ ساله) دارای پیشینه کیفری با اتهام قدرت‌نمایی با قمه، شرب خمر و رابطه نامشروع، اصغر، مجرد (۲۰ ساله) دارای پیشینه کیفری با اتهام قدرت‌نمایی با چاقو، شرب خمر و رابطه نامشروع و منصور، مجرد (۲۵ ساله) دارای سابقه کیفری آدم‌ربایی در سال ۸۴، نسبت به اتهام زنای به عنف در این پرونده به اعدام محکوم شده بودند.
در چند ماه گذشته، افزایش ناامنی و وقوع تجاوز‌های دسته‌جمعی تا جایی پیش رفت که نمایندگان مجلس با ۱۱۳ رای موافق، با بررسی موضوع «امنیت اجتماعی» و «برخورد با اشرار متعرض به جان و ناموس مردم» در صحن علنی مجلس موافقت کردند.
با این وجود احمدرضا رادان، جانشین فرماندهی نیروی انتظامی، در نخستین روز مردادماه اعلام کرد که جرایم خشن نسبت به چندسال گذشته «هیچ افزایشی نداشته است» و این موضوع نشان می‌دهد دستگاه قضائی و پلیس ایران کار خود را به خوبی انجام داده‌اند.
گروه‌های حقوق بشر می‌گویند که بعد از چین، ایران بالاترین آمار اعدام را دارد. دولتمردان جمهوری اسلامی همواره هرگونه انتقاد از سیستم قضایی کشور را رد کرده و در دفاع از احکام اعدام می‌گویند که براساس اسلام عمل می‌کنند و غرب را به استاندارد دوگانه و ریاکاری متهم می‌کنند.
بر اساس گزارش وب‌سایت کمپین بین‌المللی حقوق بشر، ایران پس از چین، رکوردار بیشترین آمار اعدام در جهان است و آمار اعدام در زمان ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد به‌شدت افزایش یافته و در سال ۲۰۰۹ به دست‌کم ۳۸۸ نفر رسیده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

تعداد نظرات زیاد شده و سوال ثبت نمیشه چنانچه شد جواب میدم / در هر قسمتی نظر یا سوال کنید جواب داده میشه