سئوال جواب درباره قوانین ایران

سئوال جواب درباره قوانین ایران

۱۳۹۰ مهر ۲۱, پنجشنبه

واکنش رییس قوه قضاییه به ادعای احمدی نژاد در مورد حکم شلاق عارف



جرس: رییس قوه قضاییه به ادعای دیروز احمدی نژاد در مورد حکم شلاق پیمان عارف واکنش نشان داد و گفت: قوه قضاییه بر حسب قانون با توهین‌كنندگان به مسئولان نظام به عنوان یك جرم دارای جنبه عمومی برخورد خواهد كرد و به نظر می‌رسد نیازی به شكایت مسئولان نظام از اشخاص توهین‌كننده نیست.
 
به گزارش ایسنا، صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان دستگاه قضایی جمهوری اسلامی همچنین گفت: گاهی اوقات نیز كه برخوردهای دستگاه قضایی باب طبع عده‌ای نیست، انتقادها آغاز می‌شود و حتی گاهی حركت و برخورد قانونی قوه قضاییه در مقام مدعی‌العموم زیر سئوال می‌رود كه منصفانه نیست.


رییس قوه قضاییه سپس به اتهام اخیر واشنگتن به ایران در مورد طراحی نقشه بمب‌گذاری و ترور سفیر سعودی در آمریكا اشاره كرد وگفت: در حالی كه كشور آمریكا به شدت درگیر اعتراض‌های مردمی است و در مقابل دیدگان جهانیان شاهد خشن‌ترین برخوردهای پلیسی با معترضان هستیم، رسانه‌های این كشور برای منحرف كردن اذهان، جنجال رسانه‌ای جدیدی به راه انداخته‌اند ولی بدانند این ترفندها دیگر كهنه و قدیمی شده است.

آملی لاریجانی با «خنده‌دار توصیف كردن ادعای رسانه‌های آمریكایی» گفت: انقلاب اسلامی ایران نیازی به ترور ندارد. برای ما روشن است كه این‌گونه خبرسازی‌ها از ناحیه آمریكا برای منحرف كردن افكار داخلی مردم خودشان و مردم جهان و دور كردن از مشكلات داخلی آمریكا و اروپاست كه رسانه‌ای می‌شود.
وی تاكید كرد: كاملا روشن است كه جمهوری اسلامی ایران با حضور و تاثیر همه‌جانبه افكار و ایده‌هایش، در قلوب مسلمانان و جهانیان جای دارد و صدور انقلاب نیازی به ترور ندارد. بیداری اسلامی در جهان اسلام، صدها و میلیون‌ها بار از این ترورها قوی‌تر عمل كرده است و این اخبار و ادعاهای خنده‌دار نشان از وحشت دنیای استعمار و دست‌نشاندگان آنان از گسترش بیداری اسلامی در سایر كشورهای اسلامی است.
رییس قوه قضاییه همچنین با اشاره به در پیش بودن حج تصریح كرد:چه بسا با چنین خبرسازی‌ها و طرح این اتهامات واهی می‌خواهند این فریضه عظیم را هم تحت شعاع قرار بدهند و اتحاد مسلمانان را زیر سوال ببرند اما ما مطمئنیم كه این حیله‌ها و ترفندها برای همه آشكار شده و همه جهانیان می‌دانند كه پشت پرده این حوادث چه مسایلی است و مسلمانان جهان بیدارتر از آن هستند كه فریب این توطئه‌ها را بخورند.

رییس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود به پرونده اختلاس اخیر پرداخت، و گفت: این پرونده جوانب بسیار زیادی پیدا كرده و علاوه بر اینكه افراد زیادتری به عنوان متهم احضار شده و برخی نیز بازداشت شده‌اند، زوایای جدیدی نیز در حال نمایان شدن است كه به مرور و مطابق قانون، اطلاع‌رسانی خواهد شد.
آملی لاریجانی فرار مالیاتی گسترده و دریافت وام‌های زیاد و بدون پشتوانه و فقدان وثیقه‌های معتبر و كافی را از جمله موارد كشف شده در این پرونده برشمرد و اظهار كرد: حسب گزارش‌های اولیه، فرار مالیاتی قابل توجهی در این پرونده رخ داده كه قوه قضاییه در حال پیگیری‌ آن است و ان‌شاالله با سرعت و دقت این پرونده را به سرانجام خواهد رساند.


صادق آملی لاریجانی همچنین با اشاره به حوادث جهان غرب به ویژه آمریكا تصریح كرد: گر چه این روزها شاهد اعتراضات گسترده مردم آمریكا هستیم اما بحث آشفتگی بازار اقتصادی‌ آمریكا از مدت‌ها پیش مطرح بوده و اكنون ورشكست شدن پی در پی بانك‌ها، اخراج كارمندان از ادارات، اخراج كارگران از كارخانه‌ها و تنزل ارزش سهام در بازارهای بورس كشورهای غربی را شاهد هستیم كه سبب آشفتگی اقتصادی در مغرب زمین شده است.
وی ادامه داد: مساله نارضایتی‌هایی كه این روزها در دنیای لیبرال دموكراسی غرب به وجود آمده و به‌ویژه جنبش معروف به وال استریت كه در آمریكا در جریان است، پدیده قابل توجهی است كه هم از بعد نظری و هم از بعد عملی باید بررسی شود تا مبانی لیبرال دمكراسی غرب چه از لحاظ نظری و چه از جهت امكان پیاده شدن در جوامع، نمایان شود.
رییس دستگاه قضایی با طرح این پرسش كه «آیا این جنبش‌ها سرآغاز پایانی برای لیبرال دمكراسی گره خورده با سرمایه‌داری در كشورهای غرب نیست؟»، افزود: بررسی این جنبش‌ها نشان می‌دهد كه لیبرال دمكراسی در درون خود دچار تعارضات جدی و به لحاظ گره خوردن با سرمایه‌داری افسارگسیخته بر خلاف فطرت انسانی است.
آملی لاریجانی «برملا شدن ادعاهای واهی حقوق بشری غرب» را یكی از نتایج این جنبش‌های اعتراضی توصیف و اظهار كرد: در این اعتراض‌ها خصوصا در بعد حقوق بشری همه دیدند كه چه برخوردهایی با معترضان می‌شود و جریانی كه یك اعتراض مدنی و طبیعی است، آن هم در كشوری كه خودش را مقتدرترین كشور دنیا می‌داند، پلیس چه برخوردی با معترضان می‌كند و چگونه افراد معترض دستگیر می‌شوند.
وی خاطرنشان كرد: چگونه كشورهای غربی وقتی حادثه‌ای به مراتب كوچك‌تر از آن در یكی از كشورهای اسلامی پدید می‌آید، سر و صداها و غائله‌های فراوانی در باب دفاع از حقوق بشر راه می‌اندازند ولی حال كه خود گرفتار شده‌اند، بدترین رفتارها را با مردم می‌كنند؟ همه اینها نشان می‌دهد كشورهای غربی، حقوق بشر را فقط برای دیگران می‌خواهند و اگر در كشور خودشان اعتراضی بشود بدترین برخوردها را می‌كنند و حتی معترضان را در مجامع رسمی و در مجلس خود اشرار معرفی می‌كنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

تعداد نظرات زیاد شده و سوال ثبت نمیشه چنانچه شد جواب میدم / در هر قسمتی نظر یا سوال کنید جواب داده میشه