همسر محسن امین زاده می گوید: نگرانی خانواده و دوستان و همبندان همسرم از این است که با توجه به شرایط زندان اگر خدای ناکرده اتفاقی بیفتد با توجه به ساختار زندان، خصوصا بند ۳۵۰ با توجه به ملاحظات و حساسیت ها سیاسی و امنیتی، تا مرحله ی اقدام و رسیدگی پزشکی مدت زمان زیادی طول خواهد کشید و در این فاصله هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
مهناز اصغر زاده، همسر محسن امین زاده، معاون وزیر امور خارجه دولت سیدمحمد خاتمی در گفتگو با کلمه با اشاره به اینکه قرار بر این بود که همسرش ۶ ماه تحت نظر پزشک باشد، گفت: قبل از اینکه ۶ ماه طول درمان ایشان تمام شود او را به بیمارستان برگرداندند و در حال حاضر وضعیت جسمی نامساعد و نگران کننده ای دارند.
به گفته ی همسر این فعال سیاسی، محسن امین زاده تا به حال چندین بار در زندان از حال رفته و هم بندان و دوستان مرتب گویند که پیگیر مرخصی استعلاجی باشد که هر لحظه ممکن است اتفاق خطرناکی برای وی بیفتد.
اما مهناز اصغرزاده با اشاره به اینکه “من چه کاری غیر از کارهای قانونی از دستم بر می آید” تاکید می کند که بارها در این مدت به دادستانی مراجعه کرده که جواب داده اند پرونده ی همسرش به سپاه مربوط می شود نه دادستانی.
وی خاطرنشان می کند که در نامه ای به دادستان شرح وضعیت محسن امین زاده را داده در آن تاکید کرده ام قبل از آنکه اتفاق غیر قابل جبرانی رخ دهد اقدامی کنید، که جوابی نگرفته است.
همسر محسن امین زاده در ادامه تصریح می کند که نگرانی خانواده و دوستان و همبندان وی از این است که با توجه به شرایط زندان اگر خدای ناکرده اتفاقی بیفتد با توجه به ساختار زندان، خصوصا بند ۳۵۰ با توجه به ملاحظات و حساسیت ها سیاسی و امنیتی، تا مرحله ی اقدام و رسیدگی پزشکی مدت زمان زیادی طول خواهد کشید و در این فاصله هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
وی می گوید: دوستانش هر بار خبرهای بدی از وضعیت ایشان به من می دهند و مرتب به من گوشزد می کنند که وضعیت درمانگاه مناسب نیست. تجربه ی آقایان صابر و صفایی فراهانی هم آن ها را نگران تر کرده، اما من فکر میکنم ظاهرا مسئولان باز هم منتظرند اتفاق بد دیگری بیفتد تا اقدامی دیر هنگام داشته باشند.
زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ اوین و شهادت دهندگان نامه ی مشهور، پس از شهادت هدی صابر بارها اذعان کرده اند که اگر مسئولان زندان بی توجهی نمی کردند و حاضران در بهداری اوین با مسئولیت به وضعیت جسمی آقای صابر می پرداختند وی جان خود را از دست نمی داد.
مهناز اصغرزاده با اشاره به آخرین ملاقات کابینی خود با همسرش می گوید: به شدت ضعیف شده و حال مناسبی ندارد. آریتمی قلب، کلیه ها، نوسان شدید فشار خون و کبدها روی هم رفته وضعیت جسمی همسرم را خطرناک کرده است.
وی با تاکید بر اینکه همسرش قبل از بازداشت مشکل قلب و کبد نداشته است، تصریح می کند: آریتمی قلب و مشکل کبد در زندان و به گفته ی پزشکان تحت استرس و فشار انفرادی و بازجویی ایجاد شده است.
همسر محسن امین زاده با اشاره به اینکه وضعیت روحی وی هنوز هم محکم و مقاوم است تاکید می کند که آقای امین زاده باید تحت درمان قرار بگیرد. پزشکی قانونی گفته بود که ایشان بعد از ۶ ماهت تحت نظر بودن باز هم باید به آن ها مراجعه کند تا اطمینان حاصل شود که بهبودی نسبی به دست آمده و خطر رفع شده یا خیر اما آقای امین زاده کمتر از ۳ ماه به زندان برگردانده شد بدون اینکه بهبود پیدا کرده باشد. من از مسئولان تقاضا میکنم قبل از اینکه اتفاق ناخوشایندی رخ دهد که همه را از بی توجهی پشیمان کند به این قضیه رسیدگی کنند.
محسن امینزاده در تاریخ ۲۶ خرداد ماه ۱۳۸۸ در جریان بازداشت های گسترده بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ صورت گرفت و به زندان اوین بند دو الف متعلق به حفاظت اطلاعات سپاه منتقل شد و ۴ ماه را در سلول های انفرادی سپری کرد.
رییس ستاد ائتلاف اصلاحطلبان حامی میرحسین موسوی از جمله زندانیانی بود که در دادگاههای گروهی بعد از انتخابات ریاست جمهوری که به دادگاههای «نمایشی» معروف شد، شرکت داده شد اما در دادگاه سخنی نگفت. نهایتا معاون وزارت خارجه دولت اصلاحات در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی محاکمه و در تاریخ ۱۹ بهمن ماه ۱۳۸۸ به شش سال حبس تعزیری محکوم شد. اتهامهای او «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور و همچنین تبلیغ علیه نظام» از طریق مصاحبه با شبکههای خارجی عنوان شده است. علیرغم اعتراض او و وکیلش و ارائه دفاعیه ۴۰ صفحهای دادگاه تجدیدنظر با یک سال کاهش، حکم قطعی پنج سال زندان را به او ابلاغ کرد.
معاون وزیر امور خارجه دولت سیدمحمد خاتمی اواخر سال ۸۸ به مرخصی رفت و در پی عدم موافقت با تمدید مرخصی، در تاریخ سوم مرداد ماه ۱۳۸۹ برای اجرای حکم به زندان اوین بازگشت. در واقع دلیل بازگشت او به زندان که به سرعت نیز صورت گرفت، نگارش شکایتی علیه یک مقام امنیتی به نام سردار مشفق و قرارگاه ثارالله سپاه بود به آمران و مباشران تقلب و کودتا در انتخابات ۸۸ به همراه۶ اصلاح طلب دیگر بود. این شکایت به رئیس قوه قضاییه ارسال شد اما هیچ گاه مورد رسیدگی قرار نگرفت و به جای آن نویسندگان این شکایت نامه یک به یک به زندان بازگشتند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
تعداد نظرات زیاد شده و سوال ثبت نمیشه چنانچه شد جواب میدم / در هر قسمتی نظر یا سوال کنید جواب داده میشه