در حالی که خبرگزاری مهر، از توقیف فیلم سینمایی "تلفن همراه رئیس جمهور" خبر داده است، تهیه کننده این فیلم گفته است که شورای بازبینی پروانه نمایش، فقط خواهان بررسی مجدد این فیلم شده و "احتمالا" نمی تواند در تاریخ اکران، به نمایش در آید.
محسن علی اکبری، تهیه کننده این فیلم در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: "اگر اصلاحاتی که در جلسه تعیین میشود در حد کم باشد، آنها را اجرا میکنیم اما اگر اصلاحات زیاد باشد، قطعا آن را اکران نمیکنیم."
مهدی هاشمی، بهناز جعفری، اکبر عبدی، آتیلا پسیانی، علی دهکردی و نیکی کریمی از بازیگران این فیلم هستند.فیلم "تلفن همراه رئیس جمهور"، نوشته جابر قاسمعلی و ساخته علی عطشانی است و داستان کارگر ساده ای را بازگو می کند که به طور اتفاقی سیم کارت رئیس جمهور ایران به دستش می رسد و با انبوهی از درخواست های مردمی رو به رو می شود.
بر اساس برخی گزارش ها، فیلمنامه "تلفن همراه رئیس جمهور" چند سال در انتظار صدور مجوز ساخت بود و پیش از این، چند کارگردان برای ساخت آن اقدام کرده بودند ولی هیچ وقت به مرحله فیلمبرداری نمی رسید.
سرانجام علی عطشانی موفق به دریافت پروانه ساخت شد و فیلم در جشنواره فیلم فجر سال ۹۰ به نمایش در آمد. بهناز جعفری، برای بازی در نقش همسر کارگر، برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن نقش مکمل شد.
انتقادها
پس از نمایش این فیلم در جشنواره فیلم فجر، سایت های محافظه کار در برداشت هایی متفاوت از این فیلم، به انتقاد از آن پرداختند.
خبرگزاری فارس از زبان یک منتقد سینمایی نوشت: "هر اندازه هم قصد ناجی نشان دادن رئیس جمهور را داشته باشیم، نباید جامعه را در اوج فقر، تنگدستی و کاستی قرار داد. چه اصراری است که کرامت انسان ها را خدشه دار کنیم. درست است در سفرهای استانی، فرصت بی واسطه حرف زدن با رئیس جمهور، به ویژه با تمهید نامه های مردمی پیش آمده است اما نباید با این موضوع به صورت سطحی برخورد کرد."
از سوی دیگر، رجانیوز، سایت حامی محمود احمدی نژاد، این فیلم را "کاری بد و از حیث ساختاری بی اهمیت" خواند و در یادداشتی نوشت: "انتخاب مهدی هاشمی به عنوان فردی که از حیث شکل بدنی، شبیه به رئیس جمهور است در کنار برخی «المان»ها - که قابل بیان نیست- جملگی گامی در جهت تخریب شخصیت رئیس جمهور معنا می شود."
علی عطشانی پیش از این فیلم های "دموکراسی تو روز روشن" و "در امتداد شهر" را ساخته که اکران هر دو فیلم با انتقادها و حاشیه هایی رو به رو بوده است.
در حالی که بیش از یک ماه و نیم از آغاز سال ۹۱ نمی گذرد، این سومین فیلم سینمایی است که اکران آن دستخوش حاشیه می شود.
پیش از این، در پی اعتراضات گروه موسوم به انصار حزب الله، اکران دو فیلم "خصوصی" و "گشت ارشاد" با وجود داشتن مجوز اکران، متوقف شده بود.
این دو فیلم - به زعم این گروه، به دلیل "رونمایی از روابط بیپرده جنسی " و " حمله مستقیم به مقدسات و نهادهای نظارتی و انتظامی جمهوری اسلامی"، باعث بروز عکس العمل های بسیاری در طیف تندرو مذهبی و بخشی از روحانیون شدند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
تعداد نظرات زیاد شده و سوال ثبت نمیشه چنانچه شد جواب میدم / در هر قسمتی نظر یا سوال کنید جواب داده میشه